Titel

Verwen je haar met L’ANZA

Heals. Seals. Protect.

Het professionele en innovatieve merk L’ANZA biedt Healing Haircare en herstelt je haar écht van binnenuit. Met krachtige formules vol keratine die gelijk is aan de keratine van het haar. Vol exclusieve botanische extracten en andere pure, natuurlijke ingrediënten. L’ANZA is 100% vrij van belastende stoffen zoals sulfaten. Vertrouw op een merk dat je haar en de aarde mooi en gezond houdt. 

De enige haarverzorging met Healing Haircare

De kracht van L’ANZA zit hem in het Keratine Healing System. Dit exclusieve systeem met keratine, aminozuren, moerasbloesemzaadcomplex en Moisture Retain Complex, vult de essentiële voedingsstoffen in het haar aan, zoals proteïnen, vocht en mineralen. Dankzij de nanotechnologie dringen de herstellende ingrediënten tot diep in het haar binnen,, waar het van binnenuit wordt opgebouwd. Triple UV Protection beschermt tegen schadelijke Uv-stralen. Alle producten van L’ANZA zijn gluten- en parabenenvrij of parabenenveilig. De shampoos zijn bovendien vrij van sulfaten en sodiumchloride, waardoor ze effectief en toch mild zijn.

Benut de helende kracht van de natuur

L’ANZA selecteert de meest waardevolle, wilde planten uit duurzame bossen, jungles en wouden wereldwijf. Deze biologische, niet-genetisch gemanipuleerde (GMO-vrije) planten bieden de grootst mogelijke zuiverheid en werkzaamheid, zoals alleen de natuur die kent. Hun ongeëvenaarde voordelen geven maximale schoonheid aan het haar. De lokale bevolking oogst de planten en beschermen de bossen en hernieuwbare bronnen. L’ANZA is tegen ontbossing en pleit voor een duurzame relatie met de natuur. Dat betekent ook: hoe minder herbiciden, pesticiden en kunstmest, hoe gezonder onze planeet.